Швейцарският художник Джери Хофщетер освети сградите в Лвов, в знак на

...
Швейцарският художник Джери Хофщетер освети сградите в Лвов, в знак на
Коментари Харесай

Швейцарски художник демонстрира несломимостта на Украйна с уникално светлинно шоу в Лвов

Швейцарският художник Джери Хофщетер освети постройките в Лвов, в символ на съпричастност за войната в Украйна. Арт турнето ще продължи от 22 до 27 февруари и обгръща няколко града в Украйна.

 

Известният художник Джери Хофщетер работи със здания и монументи в украинските градове. Авторът ще направи 15-минутни прожекции благодарение на електрически генератор. Маршрутът и местата на обиколката не се оповестяват от съображения за сигурност. Сградите са определени в съдействие с Министерството на културата и осведомителната политика на Украйна, взаимно с локалните органи на самоуправление.

 

Светлинното изкуство носи името " Възпоменание. Светлина за вяра " и акцията е отдадена на годишнината от пълномащабното навлизане, с цел да се почетат жертвите. По този метод той показва посредством украинските знаци несломимостта на украинския дух.

 

Джери Хофщетер е знаменит художник от Швейцария. Той пътува по целия свят, с цел да осъществя планове за светлинно изкуство от всевъзможен мащаб. Неговата креативност е гаранция, че посланието на клиентите ще попадне както в медиите, по този начин и в публичното схващане.

 

Със своите илюминации Хофщетер предизвиква феновете да се замислят по какъв начин нашата планета може да се развива по природосъобразен и резистентен метод. 

St. Andrew's Church in Kyiv lit up by Gerry Hofstetter, who came to show solidarity and bring hope and a little bit of Christmas to the Ukrainians.
Thank you!????????
— Maria Avdeeva (@maria_avdv)
 

Източник: Актуално

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР